top of page

Huidanalyse:

Deze analyse is gratis

Onze huidscan neemt ruim 300.000 verschillende huidtypes waar. Zo zijn we ver vooruit op de indeling in vier huidtypes van de vorige eeuw. Ons systeem kan de evolutie van uw huid volgen en bijvoorbeeld zien wanneer u van een afwijkend huidtype evolueert naar een ‘normaal’ huidtype.

 

Aansluitend op die precieze huidanalyse ontstond het modulair combineerbare systeem van cosmetica. Stilaan voegen steeds meer merken en producten zich bij het gamma van specifieke oplossingen op maat. Naast cosmetica maken ook voedingssupplementen en lifestyleadviezen deel uit van de aanbevelingen.

Na jarenlange research met een breed team van gespecialiseerde artsen, huidtherapeuten, apothekers, laboratoria en ingenieurs is de ervaring van ons team verzameld in een praktische toepassing: de YourSkinType-huidanalyse. Deze unieke software stelt een diagnose zoals u die van geneesheren-specialisten mag verwachten. Het programma zet de geheime taal van de huid om in een unieke code van vijftien cijfers die uw huidtype weergeeft en gekoppeld is aan een oplossing op maat: de HuidCode.

Een zoekmachine analyseert uw HuidCode en print een persoonlijk programma voor u uit, met de juiste gebruiksaanwijzing voor elke zone van uw gelaat. Dat verzekert dat uw cosmetica naadloos aangepast zijn aan uw huidtype.

Verzorging op maat is de toekomst van de huidverbetering. U bent tenslotte uniek.

bottom of page