top of page

PERMSAL

Magnesium en je lichaam: wat, hoe en waarom?

Wil je tot op hoge leeftijd gezond, fit, productief en alert zijn en blijven? Dan heeft jouw lichaam voldoende magnesium nodig. Bij een tekort heb je extra magnesium nodig, dat je bovendien het makkelijkst en meest efficiënt via de huid opneemt.

Zeker duursporters - maar ook de amateur-joggers - zijn gebaat bij extra magnesium voor sterke spieren, ondersteuning van de hartactiviteit, gezonde beenderen en de ondersteuning van spier- en zenuwfuncties.

Verder is een behandeling met lokaal toegepaste olie en/of via de huid in het lichaam opgenomen kristallen op basis van magnesiumzouten een goede en rustgevende steun voor mensen die lijden aan velerlei kwalen en aandoeningen.

DVP Health and Beauty benadrukt wel dat je bij ernstige klachten en gezondheidsproblemen zeker naar de dokter moet. Magnesium biedt hierbij géén genezende oplossing, het kan alleen verzachten en rustgevend werken! Rust en goede zorg, ook deze via extra magnesium, kan echter geen kwaad voor je aandoening.

magnesium-kristallen
magnesium-kristallen

Magnesium Kristallen worden vooral gebruikt om het magnesiumgehalte in je lichaam terug op peil te brengen of te houden. De Magnesium Kristallen worden opgelost in water en kunnen zowel gebruikt worden voor een ligbad als voor een voetbad.

press to zoom
magnesium-sportolie
magnesium-sportolie

Het magnesium in Magnesium Sportolie wordt extra snel en voor 100% opgenomen door je huid en op pijnlijke plekken. Dit in tegenstelling tot magnesium die je oraal inneemt: dan wordt het mineraal slechts voor een deeltje opgenomen via de spijsvertering. Bovendien is Magnesium Sportolie pijnstillend en ontstekingsremmend.

press to zoom
bottom of page